Архів. Оголошення «ТзОВ ` Територія Клімату`» від 13.02.2012 застаріло і тому приховано.

ТзОВ ` Територія Клімату`
Основним напрямком діяльності підприємства є комплексні послуги по проектуванню, монтажу, пусконаладці та сервісному обслуговуванню (гарантійному та пост гарантійному) кліматичних систем в промисловому та цивільному будівництві. Саме для цього створені такі відділи як проектний, монтажний, сервісний.
Взявши на себе зобов‘язання по розробці техніко-економічного рішення об‘єкту наші фахівці прорахують оптимальний варіант для конкретно взятого випадку щоб забезпечити необхідні кліматичні параметри в приміщенні.
Монтажний відділ в складі монтажників вентиляційників та монтажників кондиціонерщиків проведе монтажні роботи будь якої складності на найвищому рівні в терміни обумовлені з замовником.
Сервісний відділ - це спеціалісти які забезпечать фахове обслуговування змонтованого обладнання в найкоротші терміни, так як ми співпрацюємо з відомими виробниками вентиляційного та кліматичного обладнання, такими як:
вентустановки: - Wolf (Німеччина); Rosenberg (Німеччина); Remak (Чехія); Juwent (Польща); VTS (Польща); Asys (Україна); Vents (Україна).
вентилятори: - Ostberg (Швеція); Systemair (Швеція); Rosenberg (Німеччина); S&P (Іспанія); Vents (Україна), Інтеркондиціонер (Україна).
кондиціонери:- Daikin (Японія); Mitsubishi (Японія); Panasonic (Японія); Blue Box (Італія); Ruud (США); LG (Корея); C&H (Америка - Китай).
управління: - Belimo (Швейцарія); Regin (Швеція); Carel (Італія); UCS (Польща).
Враховуючи потреби клієнтів, пропонуємо швидке і ефективне обслуговування на території всієї України.
Наш товар – це оптимальне співвідношення ціни та якості. Великий досвід роботи наших спеціалістів, професіоналізм та компетентність кожного в своїй справі є запорукою успіху нашого підприємства. Звернувшись до нас ви завжди отримаєте професійну консультацію та кваліфіковані відповіді на всі ваші запитання.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Контакти приховані
Перегляньте нові оголошення в рубриці Вентиляція: Матеріали
Дата публікації: 13.02.2012
Рубрика: Вентиляція: Матеріали
Регіон: Львів
Номер оголошення: 93122
додати оголошення
додати оголошення на ВІКОННУ дошку OKNA.ua
додати оголошення на МЕБЛЕВУ дошку DECOR.ua
додати оголошення на БУДІВЕЛЬНУ дошку BAU.ua
Aquatherm Kyiv 2024