Архів. Оголошення «Опалення» від 08.09.2011 застаріло і тому приховано.

Опалення
Будь-яка система опалення повинна мати котел, який би нагрівав воду. Ми пропонуємо Вам систему, яка не потребує труб для зєднання радіаторів, а «котел» знаходиться в кожному радіаторі.
Панель управління «Енерголюкс» - це мінікотел, який встановлюється на Ваш радіатор (чавун, алюміній, біметалічний і ін.). Вода - теплоносій - нагрівається ТЕНом, встановленим на радіаторі. Завдяки функції клімат-контроль (обігріває, а також підтримує задану температуру, за рахунок виносного датчика температури) можна регулювати температуру кімнати, а також температуру радіатора (в дитячих кімнатах, в місцях, де близько розташовані меблі, штори і ін.). Завдяки даній функції економія на електроенергії складає 30%. Панель управління «Енерголюкс» продається, як в зборі з радіатором, так і окремо.
Переваги використання панелі управління «Енерголюкс»: безпека – захист від перегріву, контроль заземлення, захист від опіків (регулювання температури поверхні радіатора);
екологія – не сушить повітря, повністю герметичний, відсутні шум, запахи, електромагнітні випромінювання;
комфорт – система «клімат-контроль» (при зміні температури на вулиці, не потребує постійного регулювання температури в кімнаті), функція «антизамерзання», функція швидкого обігріву приміщення, можливість роботи з таймером;
економія – зменшує енергоспоживання мінімум на 30%;
універсальність – можуть використовуватись в різних приміщеннях (дитяча кімната, в місцях близько розташованого до меблів, штор і ін.), стаціонарне, резервне і додаткове опалення. Більш детальну інформацію можна знайти на нашому сайті:
або за тел.
032 232-XX-XX Показати телефон+380 322 325 339, 067 153-XX-XX Показати телефон+380 67 153 9931
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Контакти приховані
Перегляньте нові оголошення в рубриці Опалення: Матеріали
Дата публікації: 08.09.2011
Рубрика: Опалення: Матеріали
Регіон: Львів
Номер оголошення: 81082
додати оголошення
додати оголошення на ВІКОННУ дошку OKNA.ua
додати оголошення на МЕБЛЕВУ дошку DECOR.ua
додати оголошення на БУДІВЕЛЬНУ дошку BAU.ua
Aquatherm Kyiv 2024